Aannemer?
Kom maar op!

Aan de uitvoering van elke opdracht zijn risico’s verbonden. En die heeft u als schakel in de bouwketen niet allemaal zelf in de hand. Als (onder)aannemer moet u daarom precies weten welke risico’s dit zijn en hoe deze zijn afgedekt. Zodra u dit helder heeft – al dan niet met hulp van OBM – kunt u op doeltreffende wijze de dekking van uw CAR-verzekering invullen.

CAR Verzekering - Constructie
CAR Verzekering - bouw

Primair of secundair?

Uw opdrachtgever geeft aan een CAR-verzekering te sluiten voor het project. Welke risico’s en personen er precies onder deze CAR-verzekering vallen is nog maar de vraag. Bent u überhaupt wel meeverzekerd onder deze CAR-verzekering? Is sectie II Aansprakelijkheid onderdeel van de verzekering? Zijn alle rubrieken primair of secundair verzekerd? Welke eigen risico’s zijn van toepassing? Zijn uw hei- en bronneringswerkzaamheden automatisch meeverzekerd onder de CAR-verzekering? Of dient uw oprachtgever in het geval van schade toestemming te geven aan verzekeraars dat de schade wordt afgewikkeld onder zijn CAR-verzekering? Begint het u al te duizelen? Daarom is het van essentieel belang dat u uw werkzaamheden met uw verzekeringsadviseur bespreekt.

OBM weet er alles van, wat u terugziet in een CAR-verzekering die zowel rekening houdt met de (bestek)eisen van uw opdrachtgever als met uw risico’s.