Waarom OBM?

Kennisniveau

Hoe weet u of uw adviseur bekend is met de bouwrisico’s die u dagelijks loopt en dat hij of zij de daarbij behorende vertaalslag kan maken naar een juiste afdekking van uw risico’s? U wilt er zeker van zijn dat uw adviseur dagelijks bezig is met het beoordelen, begeleiden en afdekken van bouwrisico’s. Dat is de kern van wat we doen bij OBM. We koppelen technische kennis aan verzekeringstechnische oplossingen en bekijken alle mogelijkheden om uw risico’s te beperken. Wij begrijpen het als u zegt:”we dienen damwand te trekken en te plaatsen” of “we dienen een gestuurde boring uit te voeren”. Dan weten de adviseurs van OBM wat ze moeten doen. Kortom de adviseur van OBM spreekt uw taal en dat is wel zo prettig in het afdekken van uw risico’s.

CAR Verzekering - Constructie
CAR-verzekering-bouw-aannemer

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om u te voorzien van het juiste advies. In onze portfolio kunt u zien bij welke bouwprojecten de risicoadviseurs van OBM zijn betrokken. Of het nu gaat om utiliteitsbouw, infrastructurele projecten, sloopwerken of saneringen, de risico-adviseurs van OBM verzorgen al jarenlang een adequate dekking. Ook als het gaat om nieuwe contractvormen zoals UAV-GC contracten.

Core business

Wat kenmerkt succesvolle ondernemingen? Veelal komt het neer op een groep enthousiaste mensen die lol hebben in wat ze doen en dat ook uitstralen naar hun omgeving. Het specialiseren en keuzes maken zorgen voor de ideale mix. Veelal zijn deze keuzes gebaseerd op de interesse van mensen binnen een organisatie. Zo ook bij OBM. We vinden het leuk om u te mogen helpen bij het afdekken van uw bouwrisico’s. We zijn oprecht geïnteresseerd in de bouwtechnische details van een bouwwerk.

CAR Verzekering - constructie werkzaamheden
CAR Verzekering - constructie

Bestek

Stilstaan is achteruitgang. Iedere dag is een nieuwe uitdaging om “dingen” anders te doen. Zo is het vak van bouwen iedere dag anders. Of het nu gaat om nieuwe contractvormen of nieuwe bouwtechnieken. De risicoadviseurs van OBM staan u met raad en daad terzijde bij uw werkzaamheden. Niet eenmalig maar continu. Zo weten wij wat er speelt binnen uw organisatie en kunnen wij de juiste stappen zetten.

Schadeafwikkeling

Wij zijn er als u ons nodig heeft. U wilt er zeker van zijn dat als u schade heeft dit vlot wordt opgepakt en adequaat wordt behandeld. Ook als de verzekeraar niet thuis geeft kunnen de experts van OBM u uitleggen waarom dit het geval is of namens u verweer voeren tegen het ingenomen standpunt. Bij het afwikkelen van schade is ervaring een vereiste. Dat is wat OBM u kan bieden: ervaren schadebehandelaars die situaties herkennen en snel schakelen. Ook bij niet verzekerde schade zijn wij u graag van dienst.

CAR Verzekering - constructie
CAR Verzekering - constructie

Aangenomen werk (d.i.d of d.i.c.)

DID of DIC is voor de adviseurs van OBM gesneden koek. Of uw opdrachtgever of u zelf de CAR-verzekering sluit is niet de hoofdzaak. Veel belangrijker is dat een juiste CAR-verzekering voor het werk is afgesloten waarbij alle van belang zijnde onderdelen zijn besproken en gecontroleerd. Welke risico’s verzekerd de opdrachtgever en welke risico’s dient de aannemer te verzekeren? Dit speelveld is voor ieder werk weer anders. De adviseurs van OBM nemen dit werk voor u uit handen. Zo kunt u zich concentreren op uw werk.

Voorwaarden

De verzekeringsvoorwaarden van OBM behoren tot de allerbeste in de markt. Dat zeggen wij niet vaak, omdat wij het bieden van de beste voorwaarden normaal vinden. Omdat we overtuigd zijn van onze dienstverlening in combinatie met onze voorwaarden mag u bij het aanmelden van een werk ook de voorwaarden van een andere verzekeraar inbrengen. Heeft u schade? Dan mag u de schade laten afwikkelen op basis van de voorwaarden van OBM of op basis van de ingebrachte voorwaarden bij de aanmelding van het werk. Voor ons geen probleem!

CAR Verzekering