Opdrachtgever?
Kom maar op!

Nieuwbouw, verbouw of renovatie? Voor de realisatie van uw project bent u afhankelijk van aannemers. In het bestek en de daaraan verbonden contractuele overeenkomsten maakt u afspraken over de te verrichten werkzaamheden. Over wie verantwoordelijk is voor wat, óók in termen van aansprakelijkheid. Om vervolgens de dekking van uw CAR-verzekering hierop af te stemmen.

CAR Verzekering - Constructie
CAR Verzekering - constructie

De CAR-verzekering van OBM neemt uw bestek als uitgangspunt. Hanteert u hiervoor een standaardtekst, dan bestaat de kans dat deze de lading niet dekt. Wat betekent dat niet duidelijk is welke risico’s u bij de aannemer legt en welke u zelf moet verzekeren. OBM komt u hierin graag tegemoet, door samen met u de bestekbepalingen op te stellen. Die staan vervolgens samen met de bijpassende CAR-verzekering garant voor de best denkbare risicodekking.

Om er zeker van te zijn of ook de CAR-verzekering van uw beoogde aannemer aan de bestekverplichtingen voldoet, kan OBM de geboden dekking voor u controleren. Deze check behoedt beide partijen voor vervelende verassingen.